muškarac u ormaru
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Robertu Robinsonu iz Velike Britanije je vilica pala kada je bacio pogled na zid i video neobičnu ličnost Božjeg sina kako mu uzvraća pogled.

Upečatljive slike lica visokog tri inča nalik Hristu pokazuju jasno definisanu glavu, oči, nos, bradu, bradu i vijugave pramenove zaštitnih znakova.

51-godišnji menadžer privatnih zdravstvenih računa podelio je smešni snimak na Fejsbuku gde je prikupio 250 lajkova, deljenja i komentara.

Robert iz Tamesajda u Velikom Mančesteru je rekao: „Ne očekujete da ćete se istuširati i videti Isusa. Upravo sam ulazio pod tuš, znaš kada ti nešto jednostavno zapne za oko i tvoj mozak pokuša da shvati to, i pomislio sam 'Ooh, mogu da vidim lice u toj pločici.' Vidim tipičnu dugu kosu sa kojom se obično prikazuje Isus Hrist. Ima oči, dugačak nos i bradu. Ukazao sam na to članovima svoje porodice jer sam pomislio 'da li sam to samo ja umislio ili to liči na Isusa?' Oni su se složili".

Otac dvoje dece je podelio snimak na društvenim mrežama gde su se mnogi složili da liči na Isusa, ali pominjali su i druge poznate osobe sa bradom poput Vilijama Šekspira, Henrija VIII...

Robert je rekao: „Želeo sam da vidim da li i drugi ljudi to mogu da vide [pa sam to podelio na društvenim mrežama].

- Neki su me nasmejali - rekao je on.


Robert je podelio sliku uz natpis: „Na pločicama u kupatilu uvek vidim Isusa. Koga možete videti?'.

Jedan je napisao: "Eno ga!"

Drugi je komentarisao: „Više liči na Henrija VIII.

(Sun)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading