Donald i Melanija Tramp
Foto: AP/Foto:AP

Među okupljenima je bila i njegova supruga Melanija Tramp, koja se prvi put pojavila i govorila na mitingu svog supruga tokom ove predsedničke kampanje. Najavio je to američki milijarder Ilon Mask, koji podržava Trampovu kandidaturu ogromnim novčanim poklonima, a Melanija je dobila ovacije publike.

Bivša prva dama SAD pojavila se u crno-beloj haljini sa životinjskim printom, a govorila je samo pet minuta. Nakon toga je predstavila bivšeg predsednika. Nasmejala mu se dok je izlazio na scenu uz pesmu „God Bless America“. Raširili su ruke za zagrljaj, što je redak potez bivše prve dame, koja je tokom prvog mandata njenog muža jasno pokazala da prezire politiku.

Donald i Melanija Tramp

Foto:AP

 

 

Posebno zanimljiv trenutak bio je poljubac supružnika Tramp, a snimak tog događaja ubrzo se proširio društvenim mrežama. Na njoj se vidi kako se Tramp očigledno nadao da će konačno uspeti da poljubi svoju ženu u usta, ali mu je Melanija kao da mu je rekla „neće ići“ i okrenula lice prema njemu, pa je za delić sekunde sve izgledalo nezgodno. Iako su se ponašali kao da se ništa nije dogodilo, kamere su sve zabeležile.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading