NAJNOVIJI RATNI IZVEŠTAJ Rusi oborili ukrajinski Mig-29, rasterane jurišne grupe u Zaporožju, na jednoj tački teška situacija
Foto: Shutterstock/Alo! Ilustracija

Kako se navodi, ruska avijacija oborila je ukrajinski MiG-29 u oblasti naselja Soldatsko, u Dnjepropetrovskoj oblasti Ukrajine, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Na južnodonjeckom pravcu, u Zaporoškoj oblasti, odbijen je napad ukrajinske jurišne grupe. Gubici ukrajinskih snaga na tom pravcu su 185 ubijenih i ranjenih vojnika.

U pravcu Donjecka odbijena su četiri napada ukrajinskih jurišnih grupa, na području naselja Andrejevka, Vodjano i Neveljsko. U protekla 24 sata ukrajinske snage su na tom pravcu izgubile do 165 ljudi.

U pravcu Krasnog Limana odbijena su dva napada, dok je u Nikolajevskoj oblasti uništena radarska stanica za otkrivanje i praćenje vazdušnih ciljeva.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Ministar odbrane Miloš Vučević odbacio je danas optužbe prištinskih vlasti da je Srbija obučavala i naoružavala Srbe na Kosovu i Metohiji! #alo #milošvučević #alodnevnenovine #alonovine #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading