"NATO PLANOVI SU OSUJEĆENI" Vojni ekspert o snažnom udaru Oružanih snaga Rusije na Ukrajinu
Foto: Alo/shutterstock

 Prema rečima analitičara, kao rezultat napada, pogođeni su objekti u oblastima Ivano-Frankivsk, Hmeljnicki i Kirovograd. Takođe je napomenuo da su akcije Oružanih snaga Rusije na uništavanju oklopnih vozila osujetile planove Kijeva i Zapada, koji su trebalo da obuzdaju ruske trupe duž cele linije fronta.

Mingalev je primetio da Zapad polaže velike nade u ove rezerve.

„Razumemo da ni Zalužni ni Sirski nisu nadležni, već ih direktno vode američki i NATO oficiri, koji su, najblaže rečeno, već učinili poslednji korak, ovo je bio poslednji adut“, rekao je ekspert.

On je napomenuo da su planovi Oružanih snaga Ukrajine i Zapada osujećeni zahvaljujući ruskim obaveštajcima, koji su saznali mnogo informacija od Ukrajine i NATO-a.

Ranije je saopšteno da su Oružane snage Rusije zadale snažan udarac ukrajinskim infrastrukturnim objektima. Krstareće rakete i dronovi napali su desetine ciljeva – poligone, skladišta municije, vojne fabrike i aerodrome, vojne baze. Uključujući i instruktore i plaćenike iz zemalja NATO-a. Razmere ovog napada već su prepoznate i u samom Kijevu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading