Volodomir Zelenski
Foto: Alo/Printscreen

"Izveštaj vrhovnog komandanta Sirskog o situaciji na liniji fronta. I sam glavnokomandujući je posetio neke od brigada. Ključno pitanje je snabdevanje naše vojske. Šta tačno nedostaje – po svakom pravcu i svim našim glavnim pozicijama. Distribucija municije i dovoljan broj dronova, pre svega. Veoma je važno osigurati da u svim ključnim pravcima imamo sredstva da nanesemo maksimalne gubitke neprijatelju", rekao je Zelenski.

 

 

"Izveštaj komandanta vazduhoplovstva. Što se tiče rada naših streljačkih grupa na obaranju „Šaheda“ i suprostavljanju ruskim projektilima. Već sada možemo reći da je naša PVO pojačana. Nemački sistem „Patriot” je stigao u Ukrajinu i želim da se zahvalim Nemačkoj i Sjedinjenim Državama na ovom koraku. Moći ćemo više na nebu. Naravno, predstoji još mnogo posla, i to je daleko od garantovane zaštite, ali ipak znači više snage za Ukrajinu", dodao je.

BONUS VIDEO

@alo_portal Timski rad na putu između Ivanjice i Arilja. Put je ponovo prohodan, posle 45 minuta 🎥|ig:192_rs #alo #alodnevnenovine #nevreme #srbija #putevi #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp #viralvideo #viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading