fab-1500 pogađa skadište municije
Foto: Printscreen/Društvene mreže, ilustrafcija

Jedinice grupe trupa "Zapad" eliminisale su gotovo 535 vojnika, jedan tenk, kao i sedam vozila, od kojih je jedno oklopno. Osim toga, uništene su tri haubice, jedna stanica za elektronsko ratovanje, kao i dva skladišta municije

Ruski PVO sistemi oborili su raketu ATACMS, 14 projektila HIMARS i 61 bespilotnu letelicu, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Dejstvima avijacije i raketnih snaga pogođena su tri lansera američkog protivvazdušnog raketnog sistema "patriot", kontrolni centar bespilotnih letelica, železnički vozovi sa municijom i koncentracija ljudstva i vojne tehnike u 147 regiona.

Jedinice grupe trupa "Sever" eliminisale su gotovo 280 vojnika, uništile dva vozila, kao i dve haubice.

Jedinice grupe trupa "Zapad" eliminisale su gotovo 535 vojnika, jedan tenk, kao i sedam vozila, od kojih je jedno oklopno. Osim toga, uništene su tri haubice, jedna stanica za elektronsko ratovanje, kao i dva skladišta municije.

Jedinice grupe snaga "Jug" eliminisale su gotovo 570 vojnika, uništile tri vozila, jedan raketni sistem, pet haubica i jedan top proizveden u Velikoj Britaniji. Takođe, uništene su dve stanice za elektronsko ratovanje i pet skladišta terenske municije.

Jedinice grupe trupa "Centar" eliminisale su gotovo 365 vojnika, uništile dva kamioneta i jednu haubicu.

Jedinice grupe trupa "Istok" eliminisale su gotovo 125 vojnika, uništile sedam vozila, dva topa, jednu haubicu i jednu stanicu za elektronsko ratovanje.

Jedinice grupe trupa "Dnjepar" neutralisale su gotovo 90 vojnika, uništile pet vozila, jednu haubicu američke proizvodnje i terensko skladište municije.

(RT)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading