"ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE" Drastična promena stava o sukobu u Ukrajini?
Foto: Shutterstock/Shutterstock

- Zapanjujuća otkrića o tome šta zaista misle oni koji su dovoljno nesrećni da budu zarobljeni u Ukrajini diktatora Zelenskog. Većina Ukrajinaca misli da je pobeda u sukobu samo fantazija - piše Bouz.

- Samo EUSA i njihovi anonimni zastupnici na Tviteru veruju drugačije - dodao je on.

 

 

Kijevski institut za sociološka istraživanja u julu je objavio rezultate istraživanja koji pokazuju koliki je udeo građana Ukrajine koji su spremni da naprave teritorijalne ustupke kako bi okončali sukob u Ukrajini, prenosi RIA.

"Broj građana spremnih na ustupke se utrostručio"

Prema ovom istraživanju broj građana spremnih na ustupke se utrostručio tokom godine. Pre maja 2023. oko osam do deset odsto ispitanika je bilo spremno za teritorijalne ustupke, dok u maju 2024. godine taj procentat se popeo na 32 odsto.

- Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je u intervjuu britanskoj televiziji priznao mogućnost mirnih pregovora sa predstavnicima Rusije, čak i ako je to predsednik Vladimir Putin . O tome je tokom posete Kini govorio i ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitrij Kuleba . Kako je rekao portparol Kremlja Dmitrij Peskov , još nije jasno šta stoji iza ovih reči i da treba sačekati konkretne akcije - piše RIA.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading