Volodomir Zelenski
Foto: Alo/Printscreen

 

"Došlo je do promena vlasti. Zahvalan sam Skupštini na podršci dotičnim kandidatima. Veoma je važno da institucije vlasti sada rade što aktivnije – još aktivnije nego ranije. Na svim nivoima", rekao je Zelenski.

"Više ulaganja partnera u odbrambenu proizvodnju Ukrajine. Aktivniji napredak u pregovaračkom procesu sa Evropskom unijom je priprema budućeg pristupnog sporazuma. Veća interakcija i međusobno razumevanje između centralne vlade i zajednica. I, naravno, više podrške frontu i svim našim ljudima. A ovo se tiče snabdevanja oružjem. Naša energetika - zaštita energetskih objekata i rekonstrukcija porušenih. Jasna boračka politika. Jasno protivljenje ruskoj propagandi u inostranstvu. Radite sa globalnom ukrajinskom zajednicom. Obezbeđivanje finansijske stabilnosti naše države i, posebno, intenziviranje rada sa partnerima kako bi se sredstva iz ruske imovine usmerila u Ukrajinu", rekao je.

 

 

"Takvih vrlo specifičnih zadataka ima na desetine i svako mora da proizvede konkretne rezultate na svom položaju tokom jeseni", istakao je.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading