pumpa
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Ukrajinska vojska tvrdi da je oborila desetak dronova iznad prestonice. Dok traju borbe, šef diplomatije Rusije Sergej Lavrov smatra obmanom stav američkog predsednika Džozefa Bajdena o spremnosti Vašingtona za pregovore sa Moskvom oko smanjenja nuklearnog naoružanja.

BLOG UŽIVO:

 

 

Lavrov: Bajdenov stav o smanjenju nuklearnog oružanja je obmana

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov kaže da izjave američkog predsednika Džozefa Bajdena o spremnosti Vašingtona za pregovore sa Rusijom o smanjenju nuklearnog naoružanja bez preduslova predstavljaju "obmanu".

 

Ukrajinsko ministarstvo: Vojska oborila desetak ruskih dronova lansiranih ka Kijevu

Ukrajinska vojska oborila je protekle noći desetak ruskih dronova koji su lansirani ka Kijevu iz različitih pravaca, saopšteno je iz ukrajinskog Ministarstva odbrane.

 

Koordinacioni štab: Telo novinarke Roščine nije vraćeno u Ukrajinu u okviru razmene

Telo novinarke Viktorije Roščine, koja je umrla u ruskom zatočeništvu, nije vraćeno u Ukrajinu u okviru razmene koja je obavljena 18. oktobra, izvestio je Petro Jacenko, predstavnik Koordinacionog štaba za postupanje sa ratnim zarobljenicima .

Generalštab Ukrajine: Pogođen vojni aerodrom "Lipeck 2" i fabrika "Sverdlov" u Rusiji

Ukrajinske odbrambene snage izvršile su udar na infrastrukturu vojnog aerodroma Lipeck-2, u Lipeckoj oblasti Ruske Federacije.

"Naročito su na meti bila skladišta municije, skladišta goriva i maziva i avio opreme. Poznato je da se na aerodromu nalaze avioni Su-34, Su-35 i MiG-31", izvestio je Generalštab.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading