ukrajina
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Predsednik Volodimir Zelenski potpisao je zakon kojim se strancima i licima bez državljanstva omogućuje da služe u Oružanim snagama Ukrajine po ugovoru na oficirskim pozicijama.

Kredit Ukrajini na račun zamrznute ruske imovine je još jedna prevarantska šema Brisela za prisvajanje tuđe imovine, izjavila je Marija Zaharova, portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije.

BLOG UŽIVO

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Putin: Odgovorićemo ako se Ukrajini dozvole udari dalekometnim oružjem

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da će Moskva upotrebiti "niz različitih odgovora" ako SAD i saveznici Kijeva iz NATO-a dozvole Ukrajini da koristi zapadno oružje dugog dometa za napade unutar Rusije.

Rusija: Uništena dva lansera HIMARS u pravcu Kurska

Ukrajinske snage izgubile su tokom dana u pravcu Kurska više od 350 ljudi, dva lansera HIMARS i dva transportna vozila za njih, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Rusko MO saopštilo da je protekle noći oboreno najmanje 30 ukrajinskih dronova

Ruske PVO jedinice uništile su najmanje 30 ukrajinskih dronova tokom protekle noći, saopštilo je danas rusko ministarstvo odbrane. Dronovi su uništeni nad južnim regionima Rusije, uključujući Voronjež, Briansk, Orjol, Lipetsk i Belgorod, navelo je ministarstvo na svom Telegramu kanalu, prenosi Rojters.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading