Nenad Marinković Gastoz
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Zadrugarka Anđela Đuričić svakodnevno itrigira javnost svojim ponašanjem prema učesniku rijaliti programa "Elita 8", Nenadu Marinkoviću Gastozu.

Nenad Marinković

Foto: Youtube/Printscreen

 

Nedeljama unazad on daje sve od sebe da je osvoji, a ona danima sve više popušta. S obzirom na njenu prethodnu vezu, kojoj su svi svedočili pred kamerama sa Zvezdanom Slavnićem, pretpostavlja se da ona ima veliki strah od samog vezivanja.

Danas se oglasila i njena podrška koja, sudeći po objavi na Instagram storiju, podržava ovu romansu.

Nenad Marinković Gastoz

Foto: Youtube/Printscreen

 

"Ova devojka ima sve što jednu ženu čini ženom. Vredna je i radna, pametna, dobra, plemenita, hrabra, borbena, elokventna, ima držanje i ponašanje dame, nesvakidašnje je lepa, zgodna i slatka, uz to je i situirana i skromna, kad zavoli, ta kida za svoju vezu i svog muškarca, verna mu je i lojalna do koske. Devojka je stvarno prva klasa, ribetina i ćuretina i po. Nadam se da je Gale svestan kako mu se sa njom sreća nasmešila, njih dvoje bi zajedno mogli stvoriti imperiju. Sve što ima on, nema ona, a sve što ima ona, nema on. Savršen su par, dva lica istog novčića. Navijam za njih, a ovu devojku mnogo poštujem i želim jaku i lepu ljubav kakva se samo retko sreće, zaslužila je to", piše na Instagram stranici koja prati rijaliti dešavanja.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading