Milena Kačavenda
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnici ''Elite 8'', dobili su naređenje od Velikog šefa da počnu sa nominacijama ukućana kojima žele da vide leđa. 

Povodom toga, Milena Kačavenda je iznela rezime celog sukoba koje ima sa Ivanom Marinkovićem, kao i šta se dešavalo nakon rijalitija sa čim je javnost slabije upoznata. 

ivan marinković

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

-  Svaki put kada su nominacije dvoumim se koga ću izabrati. Sa mnom u sukob familija Marinković ušli su ničim izazvani. Držala sam se toga što sam rekla, da nikada nikoga neću tužiti, s' obzirom da znam gde ulazim. Međutim Ivan je hajku nastavio i napolju, zaboraviši da me je, izlaskom iz rijalitija, sačekala smrt majke - rekla je Milena.

ivan marinković

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

- Govorio je da me je ugasio, da me nema nigde. Međutim zaboravio je da ja nisam plaćena da se raspravljam po društvenim mrežama. Kada smo zajedno gostovali u "Narod pita", gde je bio upozoren da će biti tužen za reči koje bude rekao - nastavila je Kačavenda. 

- Izrekao je lažne optubžbe na moj račun, od toga da sam 90-ih godina vodila devojke u Atinu da se bave prostitucijom do toga da sam krala po buticima. Distribuirao je snimak povezan sa mnom, za koji je utvrđeno da je montiran - govorila je rijaliti učesnica. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading