Miona Jovanović Ša
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

U više navrata se spekulisalo o emotivnoj vezi Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, naročito nakon skandala sa finalne večeri i svađi sa njenom porodicom.

Par je živeo naizgled idiličnim životom, u njegovom stanu na Novom Beogradu, a pričalo se i da nije baš sve tako sjajno, te da je ovo zapravo maska i da je njihov odnos katastrofa.

Njihova svađa od sinoć ponovo je pokrenula spekulacije, budući da je Ša izgovorio kako mu Miona jer ima sumnje u njegovo ponašanje.

- Šta ja radim? - pitao je Ša.

- Kažem šta ja vidim. Ja ako mislim da imam onda imam. Nisi ni ti sebi k*njao, nego si meni. Sad ćeš ti da vidiš - govorila je Miona.

- Ti si sedela, organizovala svadbu, hotele. Ne može da me dr*a kad nema razlog. Ne diraj me, nemaš razlog. Mi nemamo problem, ona ima svoj. Ti si sve us*ala - dodao je reper.

Miona i Ša

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ti ćeš meni da postavljaš ultimatimume, važi, ali sutra malo - dodala je Miona.

- Neću da me je*eš svaki dan i da pravim majmuna od mene - rekao je Aleksić.

- Ti si takav lažov. Šta ti kažeš na to moje? Svaki dan isto. Ti imaš svoju stvar i ja imam svoju, šta ćemo sad? - pitala je Miona.

- Ovo je iživljavanje. Ona ovakva nije napolju, nju radi rijaliti - dodao je Ša.

Miona kažnjena sa 20.000 evra

Mionu je nedavno Uroš Stanić toliko isprovocirao, te je odlučila da uleti u kupatilo i izgrebe ga, a učesnici su odmah dojurili i sprečili veći sukob.

Budući da je nasilje u Eliti strogo kažnjivo, produkcija, na čelu sa Mitrovićima, odlučila je za kazni Jovanovićevu.

Jovanovićevoj je oduzet mesečni honorar, tačnije nekoliko hiljada evra, a mnogi ističu da je u pitanju cifra od oko 20 hiljada, koliko bi zaradila za mesec dana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading