Ćomi Bojj
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Jutros u zoru je ''Elitu 8'' napustio Mićo Jovanović, a redakcija Alo!-a je odmah pohitala kako bi nam saopštio prve utiske života pred kamerama najgledanije televizije. Na samom početku, zadrugaru nije bilo krivo što je napustio rijaliti.

- Zbog nekih zdravstvenih problem sam i želeo da izađem, iskreno - započeo je razgovor Mićo i odmah prokomentarisao odnos Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze.

Terza i Sofija

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Što se tiče Sofije i Terze, ta mala je običan folirant, voli ona sve ovo što se dešava, ali pitanje je kada će da prsne i pokaže svoje pravo lice. Terza je svoj, da nije bilo njega, nje ne bi ni bilo.Lansirao ju je u zvezde - izneo je stav Jovanović, a nešto lepše reči je imao za Gastoza i Anđelu Đuričić.

- Moram reći da fizički nisu skladan par, ali muvakaju se. Počelo od šoljice šaka, Bog zna kako će se to završiti. Svi oni voze svoje priče i uskoro će doći do suza i varnica. Nenad se trudi da je smuva na silu. Anđela je vrlo lukava, zna ona šta radi. Promenio sam mišljenje o njemu, poslao mi je hranu. Jeste bezobrazan, ali ima on i dobru stranu - rekao je izbačeni zadrugar o reperu i lepotici iz Herceg Novog.

Anđela Đuričić i Gastoz

Foto: Youtube/Printscreen

 

Za najvećeg foliranta, Mićo je izabrao Luku Vujovića, za kog nije imao lepe reči.

- To je svakako Luka, predstavio se kao kuvar, a ima debeo kriminalni dosije. Sve ovo čini zarad popularnosti i medija - govorio je Jovanović, da bi na kraju obelodanio da svi u kući iščekuju da u ''Elitu 8'' uđe trudna Milica Veličković.

Milica Veličković

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Priželjkuju, to ti bio skandal veka. Pričao sam sa Terzom i to mu se ne dopada. Misli na nju zbog stresa. Možda bude u emisiji nekog, Bora misli da ona ipak neće ući -  završio je sa nama razgovor tek izbačeni zadrugar.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading