Nenad Ćubić
Foto: Printscreen/Printscreen

Nenad Ćubić Ćuba otkrio je svoju emotivnu životnu ispovest i borbu koju je zajedno sa bratom Stefanom preživeo od malih nogu.

Nenada i Stefana su biološki roditelji ostavili u domu, te su iz doma prešli u hraniteljsku porodicu u kojoj im nije bilo lepo. Kako učesnik tvdi, hranitelji su ih uzeli isključivo zbog novca i nisu imali najbolje uslove.

Nenad Ćubić

Printscreen

 
Njihov život se promenio kada su usvojeni od strane bračnog para koji nije mogao da ima dece. Nisu hteli da odvajaju braću, te su odlučili da ih zajedno odgajaju.

U specijalnoj emisiji Elite, gost je bio Goran Pavlović, čovek koji tvrdi da je Ćubin biološki otac.

nenad

Printscreen/Pink.rs

 

- Kada sam čuo njegovu priču shvatio sam da je to, to. Gledao sam snimak majke koje ga je usvojila, kada su pomenuli Smederevo, shvatio sam da je on moj sin - rekao je Goran.

- Mnogo mi je bilo teško kada smo ih ostavili, a gospođi Ljubi sve pohvale, želim joj da živi milion godina - govorio je Pantić.

Goran je potom progovorio o rođenju Nenada i Stefana kao i o ženi za koju tvrdi da je njihova biološka majka.

nenad

Printscreen/Pink.rs

 

- Stefan je rođen 2001, a Nenad 2003 godine, majka im se zove Zorica Pantić iz sela Seone blizu Smedereva. Kada sam otišao u Italiju, ona je odvela decu u Blace kod svoje majke. Njihova baba ih je posle nekog vremena odvela u centar za socijalni rad u Smederevu - nastavio je Goran.

- Supruga i ja nismo bili venčani, ja sam morao da idem da radim u Italiju. Kada sam se vratio posle devet, deset meseci, više ništa nisam mogao da uradim. Moja majka ih je obilazila u hraniteljskoj porodici, kupovala im je stvari, poklone, ali mi nismo ništa mogli da uradimo jer je Zorica trebala da potpiše, da bi ih moja majka uzela. Nakon povratka nisam imao nikakav kontakt sa sinovima iako sam pokušavao - nastavio je Pantić.

nenad

Printscreen/Pink.rs

 

Goran je tokom ispovesti otkrio da je bioloska majka učesnika Elite preminula 2003. godine:

- O mrtvima sve najbolje, ne žellim da komentarišem ništa, ali to što je dala decu je meni bio kraj. Ja sam išao u hraniteljsku porodicu da tražim decu, ali nisam uspeo. Oni nisu hteli da mi daju informaciju. Ja sam tražio njih pod prezimenom Pantić - govorio je Goran.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading