Nenad Ćubić
Foto: Printscreen/Printscreen

Učesnik rijaliti programa Nenad Ćubić Ćuba nedavno je otkrio da su on i njegov stariji brat Stefan usvojeni, te priznao da ima želju da upozna svoje biološke roditelje.

Kako prenose domaći mediji, Goran Pavlović čuo je za njegovu ispovest, pa se oglasio i tom prilikom otkrio da je njihov biološki otac, što se nakon DNK analize ispostavilo da je istina.

Njegov susret sa Nenadom dogodiće se večeras, 28.oktobra pred kamerama televizije Pink, a gledaoci će njihovo upoznavanje moći uživo da prate od 23 časa. 

Sada se za domaće medije oglasila žena koja je usvojila Ćubu i Stefana, Ljubinku, a koju Nenad već mesecima hvali pred rijaliti kamerama.

Nenad Ćubić

Printscreen

 

- Prilično sam rasejana i nisam u stanju da dajem bilo kakve izjave. Mi smo ljudi sa sela, emotivni smo oko čitave situacije, a ja sam iskrena žena i ne znam drugačije da pričam, ono što primećujem je to da je Nenad dosta mlad i malo se tamo pogubio - rekla je Ljuba, pa nastavila:

Ljubinka i Zoran nikada nisu branili Nenadu i Stefanu da upoznaju svoje biološke roditelje. 

- Stefan i ja smo uznemireni, znamo da Nenad nije ravnodušan. Tek sada vidim šta je hteo, a da mi je rekao možda bi i saznao. Nemam ništa protiv da zna svoje poreklo - rekla je Ljuba.

Kako Ljubinka ističe, Nenad nikada nije bio toliko pričljiv.

- Malo se  pogubio, mi njemu nikada nismo branili da sazna pravu istinu, objasnili smo da može sve saznati još dok nije bio punoletan preko centra koji se time bavi, a to što je rekao u rijalitiju, ne znam ni zašto je rekao, ništa im nisam branila, ali ni oni ništa nisu želeli, tako da znajte da je pogubljen šta god da priča pred kamerama."Tek sada je postao rečit, on generalno nije bio pričljiv kao ni njegov brat, prosto po prirodi su zatvorene osobe", rekla je mama Ljuba.

nenad

Printscreen/Pink.rs

 

Ništa nije znala o njihovom biloškom ocu

- Morate znati da prilikom usvajanja bračni par koji usvaja ne može znati ništa o biološkim roditeljima, sem da su ostavili decu i da su se potpisali, mi smo ih uzeli, krstili, dali imena iako se on pobunio zbog svega toga, ali imena se deci ne mogu menjati, a o njima ništa nismo znali, sem što sam načula, da im je otac bio po zatvorima", rekla je Ljuba i dodala:

Nenad

Printscreen

 

- Njega neću da komentarišem, ne želim da pričam ništa ružno, ali on jeste manipulator, ne znam da li ga interesuje ulazak u rijaliti ili pare, kao da Nenad tamo zarađuje milione, vidim da ne postoji nežnosti sa njegove strane - rekla je Ljuba za Kurir.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading