ivan marinković
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Danas je u Eliti prikazan je razgovor Jelene Ilić i Ivana Marinkovića kako pričaju o Urošu Rajačiću, pri čemu on ljubomoriše. 

Rajačić je prvi dobio reč kako bi rekao svoje mišljenje o ovoj situaciji.

- Mi znamo da bi se Jelena pomirila sa mnom kada bi ja hteo. Vidim da ona neće da mu se pravda, a pravda mu se. Mislim da bi trebali da porazgovaramo - rekao je Uroš.

- Misliš da bi ona bila sa tobom kada bi ti bio odlučan da uđeš u vezu sa njom i ne švrljaš sa drugim devojkama? - upitao je voditelj.

- Uopšte ne švrljam. Sve što sam ja radio, radila je i ona sa Sonijem samo u malo blažem obliku. Distancirao sam se od nje jer jedno priča, a drugo radi. Ne veruje sama sebi, a ne nekome drugom - rekao je Uroš.

ivan marinković

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Mene je Ivan lepo pitao da li Uroš i ja komuniciramo. Pitala sam ga, ko si ti uopšte da ti se ja pravdam? Konstantno me napada i prigovara što mi Uroš kupuje pastu i tako dalje. Imam sa njim samo normalnu komunikaciju, kao i sa Ivanom - rekla je Jelena.

Jelena Ilić

Printscreen

 

- Ne mogu sebi da dajem za pravo da ulazim u njihov odnos. Mislim da Ivan zna da on nju ne zanima, ali ne može to da preboli - nastavio je Rajačić.

- Ivane, da li ti hoćeš da se pomiriš sa Jelenom? - upitao je voditelj.

- Video sam sinoć njihove poglede, to samo slep ne vidi. Vidim da su oboje posle ljubavnih brodoloma došli na svoje. Imam veće emocije prema Jeleni nego što ona ima sama prema sebi. Ja sam njoj životna navika i naša komunikacija se iz dana u dan sve više pogoršava. Kako krenemo da pričamo o bilo čemu, kreće dernjava. Nisam opcija za pomirenje, ona meni to lepo kaže u svojim izlivima nervoze. Vidim da ona ima emocije prema Urošu i da je to njoj poslednja nada, kao i njemu. Voleo bih da bez ikakvog vređanja svedemo komunikaciju na minimum. Ja vidim da ona želi da ima razgovor sa njim - rekao je Marinković.

Elita

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Meni bi bilo najlepše da vas dvojica sedite i pijete kafu, a od mene da se sklonite obojica - dodala je Jelena.

- Uroš joj je preči od mene, vidim da želi da bude sa njim i ja ne mogu da dominiram u ovoj situaciji. Bolje joj je samo da sedi i ćuti, takva je situacija - govorio je Ivan.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading