ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE Ana i Mrka pokrenuli novi biznis u prestonici, imaće ogroman priliv novca, a pevačica slobodno može da batali pevanje!
Alo.rs

Naime, pevačica Ana Bekuta i njen emotivni partner Milutin Mrkonjić su, kako smo ekskluzivno saznali, na vreme investirali novac u biznis koji će im se obilato isplatiti. Prošle godine su u beogradskom naselju Krnjača pazarili četiri stana u izgradnji, koje sada planiraju da preprodaju po većoj ceni.

- Kada su kupili stanove, kvadrat je koštao 800 evra. Sada, budući da je zgrada završena a da su u međuvremenu i cene nekretnina skočile, za iste mogu uzeti 1.000 evra po kvadratu, ali i više - ispričao je za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodao:

- Stanovi koje su pevačica i političar pazarili, veliki su i prostrani i svaki ima terasu. Spadaju u luksuzne nekretnine, kako po strukturi tako i po rasporedu, te materijalu od kojeg su pravljeni. Umesto parketa, podovi su od mermernih pločica, a kuhinje i kupatila su od najfinijih italijanskih materijala - ispričao je izvor za „Alo!“.

Budući da četiri stana koja su Mrka i Ana pazarili ukupno imaju oko 350 kvadrata, od njihove preprodaje bi mogli da inkasiraju i do 100.000 evra.

- Ako budu prodavali stanove po 1.000 evra po kvadratu, zaradiće 70.000 evra, međutim ako dogovore malo veću cenu, ta će zarada biti znatno veća, pa čak i do 100.000 evra. To zavisi od toga da li će još malo sačekati da cena dodatno poraste, što nije isključeno, budući da je zgrada na odličnom mestu i blizu Pančevačkog mosta. Brzo se stiže do grada, a smeštena je u mirnom delu beogradskog naselja Krnjača - dodao je izvor.

Kako bismo proverili ove informacije pozvali smo pevačicu, ali je ona do zaključenja ovog broja ostala nedostupna za komentar.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading