SAŠA MIRKOVIĆ OTKRIO KO JE VLASNIK "BEOVIZIJE" Obelodanio ključni dokaz i prozvao Oliveru Kovačević!
Foto: Alo/ilustracija

Mirković je nedavno istakao da će žiri koji će odlučivati o budućem predstavniku "Evrovizije" verovatno biti podložan manipulaciji upravo Olivere Kovačević, ali neće ostati imun na učešće Ace Lukasa.

Saša je večeras objavio i dokument u kom je navedeno da je vlasnik "Beovizije" producentska kuća "Megaton".

SAŠA MIRKOVIĆ OTKRIO KO JE VLASNIK

Foto: Alo/ilustracija

 

 

Kako je Alo već pisao, Beovizija se seli na drugu televiziju:

- Megaton production je osnivač i vlasnik festivala Beovizija. On je nastao 2003 godine kad RTS i nije imao pravo da šalje predstavnika na Evroviziju koja je takodje privatni festival samo na Evropskom nivou. Prvi pobednik Beovizije je Toše Proeski i tada je RTS bio samo emiter. Kad je EBU tj.organizator Evrovizije dozvolio RTS da učestvuje Megaton production je uz naknadu prepustio samo licencu RTS-u za odabir žirija, učesnika, a mi smo radili izvršnu produkciju. Tako je bilo dugi niz godina i Beovizija je uvek bila lep festival. Nakon dolaska Olivere Kovačević na mesto urednika za zabavni i sportski program počinju problemi oko nameštanja učesnika i ponednika Beovizije - rekli su i dodali:

SAŠA MIRKOVIĆ OTKRIO KO JE VLASNIK

Alo

 

 

- Licenca koju je RTS imao je istekla prošle godine i mi ne želimo da više učestvujemo u tim izakulisnim radnjama tj. da ime našeg renomiranog festivala Beovizija unižava jedna žena koja svojom bahatošću zbog lične koristi zloupotrebljava kompletnu muzičku i sportsku redakciju a samim tim i ceo RTS. Megaton je odlučio da sve dok se na čelu zabavno rekreativne i sportske redakcije nalazi ova korumpirana žena ukine licencu RTS-u i predje na drugu televiziju sa nacionalnom frekvencijom kao emiterom. Beovizija kao najveći muzički festival u regionu će nastaviti svoju misiju širenja dobre muzike na čijoj će sceni uvek biti najbolji izvodjači sa najbolje odabranim pesmama - stoji u saopštenju koje su nam poslali.

BONUS VIDEO:

O OVOME JE DUGO ĆUTALA Milica Pavlović konačno progovorila o dečku i sukobu sa Teodorom Džehverović 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading