PROGOVORIO O BRAKU Saša Matić otkrio detalje odnosa sa suprugom!
Promo

Folk šansonjer Saša Matić 2021. godinu ispraća u slavljeničkoj atmosferi, ali ga ne drma novogodišnja euforija i potrošačka groznica. Njegovo veselje dešava se na strogo ličnom planu jer ove godine proslavlja dve decenije bavljenja muzikom i šou-biznisom.

Tim povodom u saradnji sa MTS-om Matić je izdao novi album koji je pre dva dana regionalnoj publici predstavljen na digitalnim platformama. U razgovoru za Alo! kralj emotivnih pesama osvrnuo se na simboliku naziva novog projekta, medijske napise da se razvodi, ali i spomenuo šta mu najteže pada za sve ove godine na javnoj sceni.

PROGOVORIO O BRAKU Saša Matić otkrio detalje odnosa sa suprugom!

Promo

 

Album nosi naziv „Dva života“ i namenjen je onima koji jedan život žive, a drugi sanjaju, a Saša priznaje o čemu sanja ovih dana.

- Iskreno, sanjam da napravim jedan veliki koncert u Beogradu, još veći od onih koje sam imao, a o lokaciji ćete biti na vreme obavešteni - počinje razgovor pevač, i osvrće se na činjenicu da uprkos tome što je ozbiljan porodičan čovek, bez skandala i svađa sa kolegama, mediji ga često stavljaju u okvire nevernog muškarca koji voli kafanu, provod, i proriču kraj njegovog braka:

- Moja supruga i ja nemamo tih problema. Davno smo prelažali te dečje bolesti, a moram da priznam da se i ne sećam kada smo to prebrodili jer sam mnogo bio zauzet pevanjem, nastupima i građenjem svoje karijere.

PROGOVORIO O BRAKU Saša Matić otkrio detalje odnosa sa suprugom!

Promo

 

 

Tokom 20 godina koliko peva, aktivno snima albume i nastupa, Saša kaže da jako voli svoj posao, da mu ništa ne predstavlja problem, ali da poziv koji je izabrao ima samo jednu manu.

Snimio duete sa lepim ženama

Kako je tokom karijere snimio osam dueta, od kojih je čak sedam sa koleginicama koje su pored toga što su dobre pevačice i jako lepe žene, Matić naglašava da kolege muškarci nisu ljubomorni na njega.

- Između mene i kolega nema ljubomore te vrste. Sve duete sa damama sam snimio jer smo na prvom mestu prijatelji. One vole mene i ja volim njih - objasnio je Saša.

- Ništa mi nije teško palo u bavljenju ovim poslom, ali možda velike turneje... Kada recimo pevate po Americi. Dugo se putuje, kratko se spava, pa svi ti aerodromi i avioni. Sve to zna da vas rastrza, ali kada dođete pred publiku, sve se to zaboravi i pevate kao da ste se odmarali dva dana - kaže Matić, i dodaje po čemu će pamtiti godinu na izmaku:

PROGOVORIO O BRAKU Saša Matić otkrio detalje odnosa sa suprugom!

Promo

 

- Godinu ću pamtiti po tome što sam očekivao da ništa neću raditi kao prethodne, a radio sam cele godine, kako koncerte, tako i na snimanju albuma.

NAPRAVILA MU JE LOBOTOMIJU! Carev najbolji drug prokomentarisao okršaje Maje i Filipa, a onda opleo po Dragojevićima!

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading