DAME OBRADOVAĆETE SE! Edita poručuje: Družimo se i uživamo u sjajnoj atmosferi 8. marta
Promo

Skoro čitavu deceniju pop pevačicu Editu Aradinović imamo prilike da vidimo kako svojim muzičko-scenskim spektakl donosi brojne novitete na našoj sceni. Upravo je to bio razlog Galerije BW da svim dama povodom 8.marta priredi koncert za pamćenje.

U posebno kreiranom repertoarsko-aranžmanskom, Edita će na Međunarodnom danu žena pozdraviti publiku i upriličiti dnevni matine, gde će kroz čuvene hitove učiniti svaku ženu da se oseća posebnom.

DAME OBRADOVAĆETE SE! Edita poručuje: Družimo se i uživamo u sjajnoj atmosferi 8. marta

Promo

 

Hitovi koje izvodi Dino Merlin, “Prljavo kazalište”, Bebi Dol, Željko Samardžić, Dino Dvornik, Emina Jahović, Rasta, kao i mnoge pesme pevaće Edita uživa za sve posetio Galerija. Ali tu nije kraj, izvešće i svoje hitove kao što su “Magnum”, “Slobodno me radi”, “Životinje” i mnoge druge.

Interesantno je da će koncert trajati više od 60 minuta, a ulaz će biti besplatan. Početak je zakazan za 16 časova.

- Drag moje devojke, žene, dame radujem se da se družimo i uživamo u sjajnoj atmosferi i energiji 8.marta. Očekujem vas, posebno što će ovo biti veoma poseban koncert, a spremili smo i brojna iznenađenja za vas - poručila je Edita ovim povodom.

ĐORĐE KULJIĆ UHVAĆEN U DRUŠTVU FATALNE CRNKE! Evo gde je viđen Anastasijin bivši nakon raskida, nastavlja sa ludim žurkama!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading