OVO JE MAJKA JOVANE JOKSIMOVIĆ Samo jednom ste je videli u javnosti, a voditeljka je lepotu nasledila upravo od nje
E-stock

Jovana Joksimović nastoji da svoju privatnost sačuva daleko od radoznalih pogleda, a o njenim roditeljima retko se govori u javnosti.

Naime, poznato je da je Jovanin otac proveo radni vek na Mašinskom fakultetu, dok je njena majka radila na poziciji saradnice za naučno-istraživački rad.

Jelenu Janković, majku popularne voditeljke, videli smo tek jednom na „malim ekranima“, 2017. godine u emisiji „Paparazzo lov“, kada je sa ćerkom i unukom Kostom provela dan u Zoološkom vrtu.

- Roditelji su me stalno ubeđivali da, kada učim sa drugaricama, imam manje vremena da se družim. Nego, treba da učim sama i da onda lepo odem napolje da se igram sa vršnjacima. I bili su negde u pravu. Učila sam isključivo sama, čak su bili protiv toga da uzimam časove. Nisam imala privatne nastavnike, samo sam išla na engleski i francuski. U osnovnoj sam bila „vukovac“, a u srednjoj odličan đak. Fizika mi nije išla od ruke - rekla je Jovana svojevremeno i otkrila da je njena majka zaslužna za njen put u novinarstvo.

OVO JE MAJKA JOVANE JOKSIMOVIĆ Samo jednom ste je videli u javnosti, a voditeljka je lepotu nasledila upravo od nje

Printscreen

 

- Posle iscrpnih razgovora moji roditelji shatili su da od ekonomije nema ništa. Mama mi je jasno stavila do znanja: „Slušaj, ili ćeš da studiraš ili da radiš“. Odgovorila sam okej, radiću. Jednog dana mi je rekla: Ti si na ekonomiji, a „BK“ televizija ima konkurs za nova lica i traže ljude za marketing. Ti se prijaviš, daš svoj CV, kažeš da studiraš ekonomiju. Ne kažeš neuspešno, već vrlo uspešno, i onda te oni ubace tamo u marketing - ispričala je voditeljka.

REŠILA DA OGOLI DUŠU Marija Šerifović konačno progovorila o odnosu sa Džejlom Ramović i ništa nije prećutala

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading