TREBALO JE DA PEVA NA SVADBI NOVAKA ĐOKOVIĆA Voditeljka Evrovizije tražila basnoslovnu svotu novca, srpski teniser je momentalno odbio
Foto: Printscreen/instagram

Poznata italijanska pevačica Laura Pauzini voditeljka je ovogodišnje "Evrovizije" u Torinu, a scenu deli s Alesandrom Katelanom i Mikom.

Laura je u rodnoj Italiji velika muzička zvezda i snima pesme na talijanskom, španskom, portugalskom, engleskom i francuskom jeziku, iza nje su istorijski uspesi, a jedan detalj o njoj sigurno niste znali.

TREBALO JE DA PEVA NA SVADBI NOVAKA ĐOKOVIĆA Voditeljka Evrovizije tražila basnoslovnu svotu novca, srpski teniser je momentalno odbio

Printscreen

 

Njen veliki obožavatelj je i teniser Novak Đoković koji je poželeo da mu Laura zapeva na venčanju s Jelenom 2014. godine, ali ona je navodno za nastup tražila 220 hiljada evra, pa je odustao od angažmana. Što se tiče njenog privatnog života, Laura je od 2005. godine u ljubavnoj vezi sa svojim gitaristom i umetničkim producentom Paolom Kartom, s kojim ima ćerku Paolu. Rođenje ćerke 2013. godine jedan joj je od najvažnijih trenutaka u životu jer pevačica nikada nije skrivala svoju tešku borbu sa začećem.

Podsetimo, U prvoj polufinalnoj večeri takmičenja Laura Pauzini je pokazala tri stajlinga, a svima su zajednički bili ružičasta boja i potpis italijanske prestižne modne kuće Valentino.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading