PEVAČA NA PEŠAČKOM POKOSILA PRIPITA ŽENA Otkriveni svi detalji smrti muzičara koji je juče izgubio najvažniju bitku
Printscreen

Saobraćajna nezgoda koju je pevač Zlatko Živadinović doživeo pre sedam dana kada ga je udarila pripita žena, juče je tragično okončana i on je preminuo. Sada je otkriveno šta se tačko dešavalo i kako je došlo do saobraćajke, kao i da je pevač već bio povređen

Zlatko je prilikom same saobraćajke bio na štakama, a u tom trenutku pokušavao je da izađe iz taksi vozila:

Zlatko je pre nekoliko meseci imao saobraćajku i bio je u fazi oporavka, pa je išao sa štakama. Toga kobnog dana, po njega, izašao je iz taksija, a zatim odmah nastradao na pešačkom prelazu. Hteo je da pređe ulicu i podigne novac sa bankomata. Na njega je naletela žena u velikoj brzini i u pijanom stanju i pokosila ga na licu mesta-  kaže sagovornik iz istrage, koji je želeo da ostane anoniman.

PEVAČA NA PEŠAČKOM POKOSILA PRIPITA ŽENA Otkriveni svi detalji smrti muzičara koji je juče izgubio najvažniju bitku

Printscreen

 

Nesrećni pevač ima dve ćerke, koje žive sa majkom, jer se Zlatko razveo od svoje supruge, a ona se vratila u roditeljsku kuću.

- Ostao je da živi u kući sa majkom, koja radi kao službenica u Kruševcu, a vredna je i poštovana meštanka u Mačkovcu i odlična domaćica. Zlatkov otac je preminuo pre godinu i po dana, u vreme korone. Važio je za mirnog, vrednog i uglednog domaćina, privrženog porodici. Pored posla u trgovini, bavio se i poljoprivredom, a na Kopaoniku, odakle je rodom, gajio je maline. Zlatko ima i mlađeg brata, koji je oženjen i živi sa porodicom odvojeno- pričaju komšije iz Mačkovca.

Poznavaoci pevača ističu da je bio dobar čovek i odličan pevač i da je uživao ugled vrsnog interpretatora narodne muzike, a čak je i snimio CD.

- Pevao je po kafanama, na slavljima i veseljima i na drugim manifestacijama. Završio je srednju školu, radio u jednoj privatnioj firmi, a zatim se upustio u profesionalne estradne vode - priča poznanik.

O ovoj tragediji do sada se nije oglasila policija.

UDVARAJU MI SE MLAĐI MUŠKARCI, JA SAM FATALNA ŽENA Goca Božinovska bez dlake na jeziku o muškarcima: Teško se odriču ovakvih kao što sam ja

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading