SREĆU JE PRONAŠLA VAN GRANICA SRBIJE! Ćerka poznatog folkera je postala slavna glumica u Nemačkoj, a pričalo se da nisu u dobrim odnosima
Printscreen

Folker Kemal Malovčić retko kada u javnosti pokazuje svoju najstariju ćerku Editu.

Naime, Edita Malovčić je poznata i priznata glumica kako u Nemačkoj tako i u Austriji, cenjena među kolegama, a da se ne stidi niti oca niti njegove karijere, potvrda je to, što se na svakoj odjavnoj špici filma ili serije u kojoj glumi njeno ime pojavljuje sa punim prezimenom – Malovčić.

- Edita zaista mnogo radi, u svakodnevnim je obavezama, pa tako da njen dan traje i 48 sati ne bi joj bilo dovoljno da sve to proprati. Trenutno se priprema za jedan muzičko-plesni šou na jednom od najgledanijih televizijskih programa u Austriji, čuveni „Wiener Opernball“. Ja sam sedeo sa mojim prijateljima u bašti jednog restorana kada je ona naišla sa njenim plesnim partnerom. Ona je mene prva ugledala i prišla mi. Nas dvoje se redovno čujemo telefonom, redovno me pita za moje i zdravlje moje ostale dece. Edita je moje prvo dete i ona je moja ćerka, koju ja nezmerno volim, a posebno sam ponosan na njen uspeh. Povukla je tu neku umetničku žicu na mene - ponosno je rekao Kemal Malovčić.

Na pitanje zbog čega neki mediji stalno potenciraju na tome da nisu u dobrim odnosima, Kemal je odgovorio:

- Ma, bolje bi im bilo da medijski počiste sve te razvode brakova, narkomansku decu pevača i pevačica, ali i samih pojedinih pjevača narkomana i alkoholičara, pa onda da pišu o meni i mojoj deci. Edita i ja smo se dogovorili da čim i meni i njoj vreme to dozvoli, a to će biti uskoro, jer ja sam čovek u godinama, da video zapisom ovekovečimo moju staru pesmu „Čuvaj draga našu ćerku“ iz 1979. godine, a koju sam svojevremeno bio i posvetio mojoj Editi - zaključio je pevač za „Express tabloid“ pre izvesnog vremena.

JEDVA ČEKAM DA SE SUOČIMO PRED SUDOM! Miša Grof za Alo! odgovorio Nikolini Pišek

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading