ŠETALE SU PSA Isplivali novi detalji nestanka srpskih jutjuberki, otac moli za pomoć
Printscreen

Sve pratioce domaće Jutjub scene uznemirila je vest da su jutjuberke i influenserke Anđela Nađa nestale u Francuskoj, a koju je objavio njihov otac, Zoran Đorđević.

naime, rekao da od juče nema nikakve informacije o svojim ćerkama, kojima su isključeni telefoni. Nestale su, kako kaže, i njegova supruga i rođaka.

- Nije nikakva fora, ne znam gde mi je porodica! Još uvek nemam nikakve informacije, nisam spavao celu noć. Anđela je nestala juče u Parizu posle 16 časova, Marija i Tina su izašle iz stana u 18 časova da prošetaju kuče i tu im se gubi svaki trag... A Nađa je nestala u 20 časova, odmah posle škole - objasnio je Zoran.

 

 

Njega dodatno brine to što, prema zakonima u Francuskoj, nestanak porodice može prijaviti tek nakon 48 sati, što bi dodatno otežalo istragu, ukoliko do tada ne bude došao do novih saznanja.

- Anđela je u Parizu kao što znate i od 4 sata gubi joj se svaki trag. Juče ju je dovezao stric. Ona je trebala da upali lajv u pola 7. Ja sam je pozvao u 6:20 sati i od tada mi se ne javlja. U 6 sati je Tina izašla sa Marijom da prošetaju kuce. Od 6 sati, a sada je već pola 11, nikad se nije desilo da 4 i po sata šetaju kuce. U 8 sati je Nađa trebala da završi sa masterom, nije se javila. Ja sam je već u 8 sati i 3 minuta pozvao. Ne znam šta da radim. Ako bilo ko nešto zna sa Instagrama ili TikToka, ja vas sve molim da mi se javite. Ne znam s čime ovo ima veze, neću nikog da optužujem. Jednostavno, dece mi nema - zaključio je zabrinuti otac devojaka sinoć.

UDAJE SE ROMANA PANIĆ Pevačica staje na ludi kamen sa čovekom sa kojim je pljačkala bankomate

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ssss

18.10.2022 12:43

Izvinite koliko ova deca imaju godina? Mislim kad nebude ovih golih slika u javnosti i svim ljudima kao na tacni,nece ni biti nestanaka.Ovo kao da je postalo moderno da neko nestaje.

Bole

18.10.2022 12:49

Šta očekujete da se desi sa devojčicama koje se slikaju u tangama i izazovnim pozama? A i Pariz nije Beograd, svačega ima tamo. Sad možeš samo da kukaš i da se nadaš da nisu na Bliskom istoku završile.