Sandra Afrika dala za pesmu kao za jedan stan u Beogradu, pa otkrila da li postoji neki muškarac u njenom životu "JA SAM UVEK ZALJUBLJENA"
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Sandra Afrika, instrigira gde god da se pojavi, a njeni obožavaoci uvek žele da znaju malo više o njoj.

Sandra

Pink printskrin

 

Naime, poznato je da je Sandra neko vreme provela u Americi, ali, kako ona kaže, nije uspela da se odmori.

Nisam se odmorila, bila sam da radim. Turneja je bila turbulentna, non-stop se radilo, ali ne žalim se. Razbolela sam se, promena vremena je uticala na mene. U Majamiju toplo, u Čikagu hladno... Vučem i dalje prehladu, nikako da se oporavim, i ovde sam nastavila da radim - rekla je Sandra, pa prokomntarisala posetu na njenim nastupima.

Iskreno, prezadovoljna sam. Moji kadrovi su svi bili na Instagramu, svaki nastup sam objavljivala, nema laži, nema prevare. Sve se moglo videti. Prošla sam super, bilo mi je prelepo - istakla je ona, pa prokomentarisala Dan zaljubljenih.

Sandra Afrika dala za pesmu kao za jedan stan u Beogradu, pa otkrila da li postoji neki muškarac u njenom životu

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nije mi važan samo taj datum, mislim da ne treba samo to da se gleda i prati. Važan je svaki dan, svakog dana treba nekome reći da ga voliš, pružiti pažnju kada voliš i osećaš - objasnila je Sandra, ali emotivni statu je ipak zadržala za sebe.

Ja sam uvek zaljubljena! A zauzeta? Tu i tamo! Malo da, malo ne... Pa vi sad to protumačite kako god. Ja sam srećna, što se da primetiti, mislim da se vidi. Kada bude nešto konkretno, znaćete, verujte mi - istakla je ona, pa otkrila da sprema nove porojekte.

- Nije lako naći pesmu, teško je. Meni se ništa ne sviđa, imamo dve-tri pesme u opticaju. Rade se tekstovi, izaći će nešto dobro pred leto. Zadnja pesma sa Kostijem bila je jako skupa, kao pola stana, zavisi gde - požalila se pevačica u emisiji "Premijera - Vikend specjal".

VOZIO AUTOMOBIL U KOJEM JE POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ Pevačev kum Boban jecao na grobu (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading