Džoker
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mladi muzičar Đorđe Stojanović, poznatiji kao DJ Džoker, preminuo je u 23. godini života.

Đorđe se više od četiri godine borio sa rakom, a na društvenim mrežama je obaveštavao prijatelje  se sa retkim oblikom kancera, u pitanju je Hodgkinov limfom.

Pre nekoliko dana njegov brat je preuzeo Instagram profil mladog muzičara i naveo da mu je pozlilo, nakon čega je prebačen na intezivnu negu.

-Borba traje već četvrtu godinu i već drugi put mi je rak u četvrtom stadijumu. To je rak krvi koji se razvija u limfnim žlezdama. Sreća u nesreći, spada u najizlečivije kancere. Ja želim da izdržim jer želim da dovedem kancer u stanje mirovanja. Želim transplataciju, koliko god je rizična, toliko je i moje novo rođenje - pisao je Đorđe ranije.

Ovom prilikom, oglasila se njegova neutešna majka, te je na svom Instagram profilu uputila poslednji pozdrav svom preminulom sinu. 

-Sad si, sine moj, sa anđelima, gde si oduvek pripadao. Moj lile, moja čista duša, moje sve! Neko će reći izgubio se bitku, ja ću kao majka reći, pobedio si! Otišao si na bolje mesto, u mir, u čistotu. Odmori se, sine moj, zaslužio si - napisala je Đoletova majka uz fotografiju neba.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading