ana nikolić
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Ana Nikolić našla se u centru skandala nakon što su društvene mreže preplavili snimci na kojima se vidi da pevačica ima otvorene rane na licu.

Mnogi su pomislili da je Anino zdravstveno stanje posledica konzumiranja sintetičke droge kristal met, a sada se tim povodom oglasila pevačica koja tvrdi da nikada nije koristila nijednu vrstu narkotika.

„Prošla sam kroz razne oluje u životu, ne prihvatam ulogu žrtve i kada to jesam. Uvek sam birala da budem pobednik, ali umori se čovek. I najjači padnu. Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj rezova na duši“, započela je svoju priču Ana, koja se potom osvrnula na optužbe da je konzument narkotika.

„Degutantno mi je da o temi droge uopšte govorim. To nikada nije bio moj stil života. Poslednji put ću ponoviti da nikada nisam probala nijednu vrstu opijata. Nikada“, tvrdila je pevačica koje ne krije da je ovaj skandal uticao na njen svakodnevni život.

„Ove optužbe me degradiraju kao ličnost, kao majku i ženu. Rastužuju me, ne volim nepravdu“, zaključila je pevačica na svom Instagram profilu.

Ana je nedavno izjavila da će se testirati na droge i time dokazati da nije narkomanka.

Podsetimo, Alo! ekipa je pre dva dana zatekla Anu ispred zgrade u kojoj živi sa svojom ćerkom Tarom, a Nikolićeva nam je tom prilikom istakla da se oseća odlično.

- Odlično sam, što? Dobro sam, a oni koji su se zabrinuli za mene neka se brinu i dalje - rekla je ona tada.

Goga: Ani treba odmor i pomoć

Goga Sekulić ponudila je Ani pomoć, te je istakla da će biti uz svoju koleginicu da joj pruži svaki vid podrške.

- Mislim da se diže malo veća buka oko ovoga i da njoj to pravi problem. Verujem da je žena zaista u problemu i smatram da treba da se nađe način da joj se pomogne. Uz nju sam u svakom smislu - rekla je Goga, i dodala:

- Uopšte ne mora da znači da njoj treba lečenje. Možda joj prosto treba da ode na more, da se opusti, da sredi celo telo i organizam.

Lukas: Ona je sebi neprijatelj

Anin dugogodišnji drug i kolega, Aca Lukas, otkrio je da je na sve načine pokušavao da pomogne Nikolićevoj.

- Voleo bih da nađeš svoj put izlečenja i povratka na pravu stazu. Imao sam dobru volju i želju, a sada ti želim sve najbolje. Problem je u tome što sve najbolje prvo treba sama sebi da želiš, ali kako stvari stoje, ti u stvari sebi želis sve najgore! Tako govore tvoji postupci. Žao mi je - rekao je on svojevremeno.

 

Mirković: Prvo lečenje, pa Arena!

Direktor i vlasnik „Hajp produkcije“ Saša Mirković otkrio je da li će otkazati koncert u Areni koji je Nikolićeva trebalo da održi 8. oktobra.

„Mnogi pitaju šta će biti sa koncertom koji je zakazan u Areni za 8. oktobar. Moj odgovor je da bih ga rado sa svojim timom organizovao, samo ako sav prihod bude bio uplaćen bolnici za lečenje od zavisnosti i ukoliko Ana ode u tu bolnicu na lečenje, što sam sve vreme i zahtevao od nje“, napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading