Ubijena Noa
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Poznata srpska tiktokerka Noa Milivojev (18) je ubijena usred Beograda, a njeno telo je iskasapljeno do neprepoznatljivosti. Za ovaj monstruozan zločin osumnjičen je njen emotivni partner. 

Noa je bila aktivna na Tiktoku, ali često se susretala sa negativnim komentarima jer je trans*ksualna. Mladu devojku su zbog toga neprestano vređali i omalovažavali, ali je to nije sprečilo da svakodnevno objavljuje video snimke na kojima je nasmejana i raspoložena. 

Noina drugarica otkrila motiv ubistva

Printscreen

 

Sada se za domaće medije oglasila Noina cimerka sa kojom je živela mesecima u stanu u Beogradu. Ona je otkrila kako je protekla poslednja noć pred Noin nestanak. 

- Živele smo zajedno u Beogradu, ona je nestala 17. juna, trebale smo da izađemo u gej klub, ona je rekla da ide kod dečka i počela je da plače, počela je da me ljubi, bilo mi je sumnjivo. Ona mi je rekla da idem, ja sam otišla i onda je dva dana nije bilo, a uvek mi se javljala, ja sam joj slala poruke, uvek mi se javljala i ja sam posle dva dana morala da prijavim da je nestala - govori Marija za "Republiku" i dodaje da je ona prijavila Noin nestanak:

Ubijena Noa

Foto: printscreen/TikTok

 

- Ja sam zvala policiju da prijavim, pa sam došla do njene mame Bobe, onda mi se žena javila, bila sam juče da dam izjavu i juče su je našli.

Marija je potom otkrila da je Noa imala probleme u vezi i da se žalila da je momak fizički i psihički maltretira. 

- On je nju maltretirao, tukao, imali su lošu vezu, bili su skoro 7 meseci. On živi u Knez Mihajlovoj, u ulici tamo kod kafića, drug i ja smo bili pre dvadesetak dana da saznamo, da vidimo da li će izaći, da ga pitamo, ali od njega ni traga, ni glasa. Borili smo se da saznamo, ali nismo mogli da uđemo. Gazda kafića nam je rekao da ostavimo broj, da bi nam on javio ako se pojavi. Ona se drogirala pre, vukla na nos, bensedine, ona je prestala od kad je počela da se druži sa mnom. On je nju terao na silu da se drogira, ona posle bude nikakva, pa se ona vratila stara Noa, to je haos bio  - rekla je Noina cimerka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading