Maja i Desingerica
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, danas se našao u centru skandala zbog Maje Marinković, opet.

Naime, popodne se oglasila komšinica Maje Marinković za Republiku i rekla kako se reper, navodno, u gluvo doba noći pojavio i dozivao Maju i lupao na ulazna vrata zgrade.

- Nemojte me držati za reč, to je bilo kasno, ne mogu da vam kažem tačno vreme, ali prošla ponoć sigurno. Ja sam izašla na prozor da vidim šta se dešava. Videla sam mladića, krupan, razvijen, ćelav, viče Majino ime na sav glas. Nije prestajao sigurno desetak minuta je to trajalo. Ne znam ni ko je bio taj mladić, ja sam pozvala policiju da reaguje, jer devojka mu nije otvarala. Ko zna šta se tu dešava, ja to stvarno ne pratim, vidim da je spajaju sa tim reperom, što ima suprugu, ona je već uspevala da tokom rijalitija pravi haose ljudima u braku, ne mogu da tvrdim da je taj momak u pitanju, neću da grešim dušu, to morate pitati nju šta se desilo, nema par dana kako se to desilo - ispričala je komšinica.

Maja i Desingerica

Foto: Alo/ilustracija

 

A Maja i Desingerica su reagovali ovako:

- Ne znam o čemu se radi, ali to što si mi sada ispričala nije tačno - rekla je Maja za Informer.

Takođe je i Dragomir bio šokiran saznanjem, te je on bio malo opširniji i definitivno je i on dematovao da je on bio navodni akter incidenta.

- Ja nisam ni u Srbiji. Već par dana imam preko nastupe. Ovo je totalno smešna priča, jedino ako ta komšinica živi u Sloveniji ili Hrvatskoj, onda je moguće i ako postoji neka hrvatska Maja Marinković - rekao je reper kroz smeh za Informer.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading