Stanija u emisji
Foto: Printscreen/Printscreen Amidži šou

Stanija Dobrojević sinoć je bila gost u emisiji "Amidži šou" gde je priznala kako se osećala kada se našla u centru skandala zbog veze sa Asminom za koga se u tom trenutku govorilo da je oženjen. 

Naime, starleta je sve iznenadila vereničkim prstenom na svojoj ruci, za koji je otkrila da je vraćen neposredno pre emisije, ali i da sa Durdžićem sve ide ka pomirenju. 

Ono što je mnoge ostavilo u čudu jeste Stanijino priznanje da je bivšem vereniku opalila šamarčinu u trenutku saznanja da je navodno oženjen. 

Asmin Durdžić

Foto: Printscreen/instagram

 

On se povodom ovoga oglasio i nije krio da je sve istina. 

- Istina, naočare su mi odletele kao helihopter - poručio je on.

Podsetimo, Asmin je juče javno zaprosio Staniju, a ona je u emisiji otkrila i kako je reagovala. 

- Kad sam prošli put bila u emisiji skinula sam prsten, verovala sam da je sve istina što je pričala Ameli. Ćutala sam, pratila sam šta se dešava. Slušala sam njenu priču, i evo, kako sam se vratila u Srbiju, niko mi nije dao dokaz da je bio oženjen. Poštujem to što se borio za mene, razmišljam da mu dam šansu. Sve se menja iz sata u sat, iz dana u dan - kazala je Stanija Dobrojević.

- Poruku današnju što mi je napisao sam videla, sad mi je u autu drugarica čitala. Vratila sam prsten, evo malopre... Da ne izbaksuziramo! Sve je neizvesno - dodala je ona.

@alo_portal OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Evo kako je izgledao susret Stanije I Maje Marinković 😳 #alodnevnenovine #alo #stanija #majamarinkovic #amidzishow #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading