Marija Šerifović
Foto: Alo/Printscreen

Marija Šerifović nedavno je svoju publiku i fanove obradovala novim albumom, a sada je u svojoj ispovesti progovorila koja joj je bila ideja vodilja dok je stvarala novu muziku, ali i otkrila mnoge detalje iz svog privatnog života koji vešto krije od medija.

- Svesna sam da je prošlo deset godina, ali svaka nova pesma je zahtevala moju potpunu posvećenost, do najmanjeg detalja - kako u muzičkom smislu, tako i u onoj poslednjoj fazi kad smo radili spotove. Ali ipak, ono što je meni najvažnije, i zbog čega je možda ovoliko i trajalo, jeste da je svaka ta pesma Marija Šerifović. Apgrejdovana verzija, otvorena vrata za novih 20 godina - rekla je Marija, koja prokomentarisala i naslov svog albuma:

Marija Šerifović

Foto: Miomir Milić

 

- Iako znam da vam je za naslov potreban nešto drugačiji odgovor, ipak nije "ljubav" samo novi partner, preciznije nije "ljubav" samo i jedino to. Moja ljubav, najčistiji komad emocije, jeste u svih ovih osam numera i u tom smislu - da, ljubav dolazi.

Marija Šerifović je već par godina u stručnom žiriju muzičkog takmičenja "Zvezda Granda", iako pred kraj svake sezone ističe da će napustiti, a sada je otkrila i ko je glavni krivac što se i dalje sastavni deo pomenute emisije.

- Samo je jedan odgovor: Saša Popović.

Pevačica je svojevremeno podelila sa javnošću komplikovane odnose u okviru njene porodice.

- Nisam baš tip koji se kaje generalno, tako da nisam ni u tom slučaju. Koliko god da ovakav posao po prirodi donosi to da "svi sve znaju o vama", nekada zaista osetite potrebu da sebe objasnite, da iznesete pravu sliku, da ispričate kako je stvarno bilo. Možda je i to još jedna u nizu mladost-ludost situacija, ali svakako se ne kajem - rekla je Šerifovićka za Kurir i otkrila u kakvim je odnosima sa ocem Rajkom, ali i bratom Danijelom.

- Svi smo živi i zdravi, hvala bogu. I u miru i u spokoju jedni sa drugima.

Marijina majka Verica napunila je 60 godina nedavno, te je Marija upitana kako sebe vidi u njenim godinama.

- Vidim sebe u miru sa sobom, u spokoju, koji se u sadašnjem trenutku trudim da pružim svojoj majci. Jeste da joj taj mir nekad remetim dolaskom u ponoć samo kako bih je zagrlila i naterala da s viklerima na glavi duva svećice. Međutim, bila bih zahvalna na dostojanstvenim penzionerskim danima, a može i to more i palme za lepšu scenografiju.

@alo_portal Pljugica pred koncert Nućija i Vojaža pokazao brkove na stomaku 😂 #alo #alodnevnenovine #pljugica #koncert #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading