Ognjen i Mina u restoranu
Foto: Alo/Masanori Jošida

Ognjen Amidžić i njegova izabranica Mina Naumović nedavno su saopštili da če postati roditelji. 

Mina, koja je jedno vreme radila u Ognjenovoj emisiji kao voditeljka, nakon saznanja da je u drugom stanju, potpuno se povukla iz javnosti. 

@alo_portal Ognjen Amidzic izveo trudnu devojku na specijalitete iz Ugande! #fypシ゚viral #fypシ #alo #alonovine #ognjenamidzic ♬ original sound - Alo_portal

Ognjen Amidžić, njen emotivni partner nije krio sreću zbog drugog deteta koje mu je na putu, a svako svoje slobodno vreme koristi da provede sa njom.

Budno oko naše kamere uhvatilo je voditelja i trudnu Minu u Beogradu na vodi, tačnije u bašti restorana "Uganda connect". Njih dvoje su uživali u specijalitetima koji potiču iz Afrike. 

Svako je gledao u svoj telefon, ispijali su sokove i uživali u vedrom danu i punili baterije za predstojeći period, a takođe su uživali i u hrani.

Nema sumnje da Ognjen sve želje ispunjava trudnoj izabranici, koja je ovog puta bila bez trunke šminke. 

Inače, javnost je juče ostala u čudu nakon što je Ognjen Amidžić na društvenoj mreži tražio, kako je on napisao, najgluplje ime za bebu. Mnogi su ovaj njegov postupak shvatili kao šalu, a kako će se zvati njihovo prvo zajedničko dete saznaćemo za nekoliko meseci, kada se Mina bude ostvarila u ulozi majke, a Ognjen ponovo postane tata. 

Mina, koja je jedno vreme radila u Ognjenovoj emisiji kao voditeljka, nakon saznanja da je u drugom stanju, potpuno se povukla iz javnosti. 

@alo_portal Ceca je ispunila obećanje i došla da podrži Nućija i Vojaža #alo #alodnevnenovine #ceca #svetlanaraznatovic #fypシ #koncert #voyage #nucci ♬ original sound - Alo_portal

Alo/MilanĐuričić

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading