Lazar Ristovski
Foto: Printscreen/Instagram

Lazar Ristovski je juče zvanično potvrdio da je u ljubavnoj romansi sa 39 godina mlađom devojkom Anicom Lazić, a sada je dospela u javnost informacija da su njih dvoje započeli i zajednički život u njegovom luksuznom stanu u Beogradu na vodi.

Glumac se nedavno razveo od svoje dugogodišnje supruge Danice s kojim je bio u braku 42 godine, a sada se ne odvaja od mlađe devojke, te u svakom trenutku uživaju u svojoj ljubavi.

Podsetimo, Anica je još u decembru prošle godine izjavila ljubav glumcu i tada niko nije ni slutio da se radi upravo o Lazaru.

- Volim te, L. - napisala je Anica pre skoro godinu dana.

On je za domaće medije potvrdio da su zajedno, a kada ga je naša ekipa upitala da li planira venčanje s novom izabranicom, dao je tajanstven odgovor.

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze s razvodom. Ne bih imao više šta tu da dodam, sve je rečeno - poručio je Ristovski za Kurir.

 

@alo_portal PLJUGICU SAM VOLEO KAO BRATA Desingericu slomile emocije zbog prekida saradnje #alo #alodnevnenovine #desingerica #pljugica #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading