Koncert Jelene Karleuše
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Jelena Karleuša je ponovo odlučila da se povuče sa Tvitera, sadašnje mreže X, jer je, kako je navela na nju ponovo došla kako bi uručila dva najbrutalnija albuma veka!

Sada je, nakon albuma Alfa i Omega, odlučila da je bilo dosta i o tome obavestila korisnike ove društvene mreže.

Jelena

Printscreen

 

- Dragi X/tviteru, vratila sam se na ovo mesto samo da vam lično uručim dva najbrutalnija albuma veka, video i promociju iz budućnosti. Sada je došlo vreme da se borite i živite opet sami bez mene. Ako vas neko bude dirao, dajte mi znak (kao građani Gotam sitija Betmenu na nebu) i ja ću opet doći da vas spasem. Budite dobri i danonoćno čuvajte i negujte JK KULT. Zbogom - napisala je Karleuša.

Podsetimo, danima na društvenim mrežama kruži informacija da se, navodno, Duško Tošić viđa sa pevačicom Inom Gardijan, a povodom toga se oglasila baš na "Iksu" i sama Jelena Karleuša, gde je svima poručila da njen muž nije u vezi sa pevačicom.

- Naravno da moj suprug nije u vezi sa pevačicom Inom. Izvinjavam se ako vas je ovo lično sad uzdrmalo - napisala je Karleuša, a potom i odgovorila na provokativne komentare korisnika ove društvene mreže.

@alo_portal Brenin sin stigao na slavlje kod Trajkovića, a njegova transformacija nije prošla neopaženo! #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #foryou #fypシ #fypシ #fypシ゚viral #djani #lepabrena #viktorzivojinovic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading