Jelena i Sloba
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Supruga našeg pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović, neretko na društvenim mrežama deli fotografije i snimke iz njihovog privatnog života, a sada je odgovarala na pitanja, koja su joj pratioci postavljali na Instagramu i progovorila o potomstvu.

Naime, kako je poznato Jelena iz prethodnog braka ima dva sina, koje Sloba voli kao svoju decu, a sa pevačem je u februaru ove godine dobila sina Damjana.

Jeleni je jedan od pratioca postavio pitanje da li planira još da rađa decu, na šta je ona ponosno odgovorila:

- Daaaa - i stavila emotikon anđela.

Sledeće pitanje glasilo je:

- Da je Damjan bio devojčica kako bi se zvao? - a Jelena je odgovorila:

- Ikonija -  pa su mnogi odmah pomislili da će Jelena to ime možda sačuvati za svoju buduću ćerkicu.

Inače, žensko ime Ikonija je domaće izvedeno iz grčke reči "eikon", koja u prevodu znači - slika sveca. U prenesenom značenju Ikonija je prelepa, prekrasna, lepa kao ikona, ona pred kojom padaju na kolena.

Podsetimo, Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, redovno se hvali na mrežama koliko je njen muž brižan otac i suprug. Osim što je predivan prema njoj i njihovom sinu jedincu Damjanu, Sloba podjednako voli i brine i o Jeleninim sinovima iz prvog braka, a to je između ostalog bilo ključno kada je Jeja s njim započela ljubavnu vezu koja se ispostavila kao sudbinska i prava.

@alo_portal Iskrene čestitke stižu nam i od Lidije Vukićević ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #lidijavukicevic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading