Radašin
Foto: Printscreen/Foto: Jutjub

Rijaliti učesnik Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin (62), preminuo je noćas u svom domu.

Ova vest potresla je mnoge njegove bivše cimere iz rijalitija "Veliki brat" i "Farma", a sada se, nakon Jelene Golubović i Zorice Marković oglasila i Vesna Vukelić Vendi.

Ona je otkrila da je zatečena ovom vešću. 

- Ovo što sam sada čula od vas je vest koja ne može da prođe neopaženo. Žalim situaciju, žalim život... On je ipak ostavio trag, bio je izvorni čovek, pripadao je tom nekom folkloru u koji je bio autentičniji. Afirmisao se kroz rijaliti, bio je čestit čovek, pošten, dobronameran, bio je kreativan. Imao je smisla za humor, sam je proizvodio šalu, umeo je da se uklopi. Što bi se reklo, bio je socijalan, voleo je ljude i radovao se zaista svakom danu. Znao je da se raduje životu, nije bio materijalan čovel, već duševan - ističe Vendi, te nastavlja:

Voleo je svoju porodicu, više je imitirao da je neki, narodski rečeno, "šeret", odnosno švaleraš. U stvari, pošto smo upoznali njegovu ženu, Radiša je časno služio porodici. Verovatno u želji da bude malo zanimljiviji, imitirao je da je neki ljubavnik kroz razne priče, ali njegova suština nije bila takva. Selo Ljupten kod Aleksinca, odakle je on, ostalo je bez jednog svog izvornog čoveka - rekla nam je pevačica - rekla je Vendi za "Republiku". 

Podsetimo, 

Podsetimo, snajka pokojnog Radašina, izjavila je za domaće medije da mu je pukao kapilar u nozi i da je dobio sepsu.

- Pukao mu je kapilar na nozi, dobio je sepsu. Umro je u 62. godini. I dalje je bio u braku sa ženom. Ona je teško podnela. Niz godina je bio bolešljiv, evo sad spremamo sve oko sahrane - rekla je Violeta za "Blic".

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading