Seka Aleksić
Foto: Alo/Alo

Pevačica Seka Aleksić pristala je da u našoj emisiji ''Modna policija'' komentariše outfite žena sa naše javne scene. 

Prikupili smo 10 fotki, kako sa društvenih mreža, tako i iz naše arhive fotografija kako bi ocenjivala svaku od 1 do 10.

Modna policija

Alo

 

Za najbolje odevenu ženu sa naše estrada u ovom izdanju ''Modne policije'' borile su se Dara Bubamara, Jelena Karleuša, Maja Nikolić, Dragana Kosjerina, Svetlana Ceca Ražnatović, Jovana Jeremić, Sajsi MC, Stanija Dobrojević, Tea Tairović i Vendi.

Aleksićeva je nakon svake fotke dala ocenu i prokomentarisala izgled i šta o njoj misli.

DARA BUBAMARA

Modna policija

Instagram

 

- Ovo su stvari koje ljudi danas nose. Neka bude ocena 3, danas i muškarci nose lateks, ništa posebno. Nezahvalno je da pričam o njoj kao osobi, kada ne pričamo - rekla je Seka.

JELENA KARLEUŠA.

Modna policija

Alo

 

- Jelena je uvek doterana žena. Zanimljivo je da mi se najviše dopada u ovakvim izdanjima. Ona ume da razdvoji scensku odeću sa elegantnom. Daćemo njoj 10. Ovo izgleda sjajno, znam i gde je ovo bilo. O Jeleni danas mislim sve najbole.

MAJA NIKOLIĆ

Modna policija

Instagram

 

- Maja je slatkica u ovim suknjicama, uvek se ovako oblačila. To je njen stil, može svakako bolje, neka bude 4 za Maju. 

DRAGANA KOSJERINA

Modna policija

Instagram

 

- Jako lepa žena, ovde me podseća na neku bajku. Lepotica i zver da, vidi se da je negovana. Haljina mi se ne dopada iskreno, neka bude i ona 4. Ne poznajem, ne mogu ništa reći ovako osim da je prelepa žena.

SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ

Modna policija

Alo

 

- Ovo je snimanje Zvezde Granda. Ceca bi trebalo kosu drugačije da nosi. Nije ovo kritika za frizera. Na njeno lice stoji nešto drugo, ima krupno lice, zahvalna je za šminku. Slične smo, ali mislim da ona zaslužuje mnogo bolju šminku u odnosu na ove koju koristi, ovo mi se uopšte ne dopada. Što se tiče stila, Ceca se uvek ovako oblači, super izgleda, vidim i smršala je, znam da se malo ubucila. Šminka utiče na ocenu, evo za nju 5.

Kako je Seka prokomentarisala odevne kombinacije Jovane Jeremić, Tee Tairović, Stanija Dobrojević i ostalih dama sa naše estrade pogledajte u video snimku ispod teksta:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading