Dušica Jakovljević
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Dušica Jakovljević, redovno privlači pažnju javnosti svojom pojavom i atraktivnim izdanjima, a nedavno je nakon operacije grudi odlučila da uradi devijaciju nosa zbog zdravstvenih problema.

Naime, Dušica se skinula u jednodelni kupaći kostim sa modernim dezenom na pruge, koji je istakao njene rasne obline, a ono što je odmah svima privuklo pažnju jeste njeno bujno porsje, ali i zategnute noge i ravan stomak.

Atraktivna voditeljka pozirala je pred ogledalom u zapaljivom izdanju, a njeni fanovi su joj poručili da nikad bolje nije izgledala.

"Dekolte za desetku", "Au Dušice šta nam radiš", "Baš je zategnuta", "Jako dobro izgleda", "Svaka čast Dušice", "Bomba si", "Kakva žena", "Goriš", "Nikad bolje nisi izgledala" - nizali u se komentari.

Podsetimo, voditeljka Dušica Jakovljević nedavno je dala otkaz na televiziji "Pink" posle 10 godina rada.

@alo_portal Ana Ćurčić otkrila kako se osećala povodom nove sezone Zadruge! Celu emisiju pogledajte na našem YouTube kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #anacurcic #zadruga #elita ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading