LEPA BRENA POKAZALA HUMANOST NA DELU Pevačica svojim primerom dokazala da je u svemu broj jedan
Foto: ATA IMAGES/Foto: Youtube/Printscreen

Lepa Brena održala je čas iz humanosti. Naime, pevačica je pokazala humanost na delu i po ko zna koji put dokazala zbog čega je broj jedan u mnogim oblastima.

Nakon što je sa porodicom obeležila krsnu slavu Aranđelovdan, pevačica je svu preostalu hranu podelila socijalno ugroženim građanima u kraju gde živi na Bežanijskoj kosi.

Pevačica zajedno sa ženama koje rade u njenom domu svake godine napravi trostruko više hrane, a sve što se ne pojede prosledi socijalnim ustanovama.

- Porodica Živojinović napravi razne đakonije. Oni imaju mnogo gostiju, ali zaista mnogo hrane ostane. Sarme, predjelo, hleb, pogače, kolači, pečenje, sve se to spakuje u posude i odnese ljudima kojima dobro dođe u ovim zimskim danima. Hrana je preukusna i ništa se ne baci. Štaviše, ove godine je hranu blagoslovio i Njegova Svetost patrijarh Porfirije - priča izvor za medije i nastavlja:

- Svake godine se dosta potrude oko pripreme trpeze, a ove godine dan pred slavu prvi je time počeo da se bavi Viktor kako bi sve bilo spremno na vreme za goste. On je svoje kulinarske čarolije podelio na Instagramu, pa smo mogli videti da je zaista dao sve od sebe u ulozi glavnog slavskog kuvara u porodici, prenosi Espreso.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading