Dušica Jakovljević
Foto: Printscreen/Printscreen/Hype

Nakon svih nagađanja, diskusija i dilema, Dušica Jakovljević odlučila je da progovori o rastanku sa čelnim ljudima Pink televizije.

Ona je u jednoj emisiji njene sadašnje medijske kuće načela intrigantnu temu.

Naime, Dušica je govoreći o ponašanju čelnih ljudi u kući u kojoj je do skoro radila, pokazala koliko joj je teško zbog ne shvatanja njenih potreba i njenog ličnog života. Kao što smo već pisali, ona je istakla da je želela da bar popije kafu sa tim ljudima sa kojima je sarađivala prethodnih deset godina, ali da odgovor nije bio baš prijatan. To joj je jako zasmetalo i zabolelo, pa nije mogla da sakrije emocije.

-Niko nema pravo da mene onemogući da radim posao koji radim dvadeset pet godina, koji radim vrlo pošteno, predano, lojalno i niko nema pravo da oduzme tvom detetu, mom detetu hleb ili krov nad glavom – kroz suze je rekla Dušica Jakovljević za Hype televiziju.

@alo_portal Da li se Ana boji Zvezdana Slavnića?! Celu emisiju možete pogledati na našem YT kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #anacurcic #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading