Ceca na snimanju ZG
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Kad je neko poznat kao šti je Svetlana Ceca Ražnatović podrazumeva se da ima prijatelje iz razlititih sfera društva. Ona je, tokom svoje karijere, ostvarila mnoga prijateljstva, koja su katkad prerasla u kumstva. Tako joj je i jedna poznata glumica postala kuma, a mnogi ih nikada nebi povezali.

Naime, pevačica je kuma sa glumicom Ljubinkom Klarić već petnaest godina. Upoznale su se preko rođenih sestara jer je Ljubinkina sestra venčala Lidiju Ocokoljić, Cecinu sestru.

Ljubinka je svojevremeno za medije priznala da uživa u Cecinom društvo, kao i da se trude da se viđaju što češće, ali obzirom da obe imaju mnogo obaveza, to im i ne polazi za rukom.

Ipak, održavaju kumstvo koje traje godinama i uvek nađu vremena da se okupe na važnim porodičnim događajima, tako da ćemo Ljubinku za koji mesec sigurno videti u Ljutice Bogdana kada Cecin sin Veljko po treći put postane otac.

Podsetimo, Ceca će postati baka po treći put, jer joj je snajka Bogdana Ražnatović ponovo trudna.

Veljko i Bogdana već imaju dva sina Željka i Krstana, a kako pišu domaći mediji, treći će se zvati Ilijan.

 

@alo_portal Kako vam se dopada ova verzija? Pišite nam u komentarima 👇🏻 #alo #alonovine #alodnevnenovine #teatairovic #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading