Jovana Jeremić
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić objavila je danas fotografiju na kojoj se vide muška i ženska ruka, za koju su svi pomislili da je u pitanju njen 14 godina stariji izabranik. 

Jovana je nedavno otkrila da ima 14 godina starijeg emotivnog partnera, biznismena, kojeg krije od javnosti, a danas 30. novembra je podelila sliku na Instagramu koja je zaintrigirala mnoge.

Komentari su se samo nizali, pa tako pored onih koji su pomislili da je prvi put pokazala dečka, ima i onih koji smatraju da je fotka tuđa, odnosno skinuta sa interneta.

Ovim povodom oglasila se i Jovana koja je demantovala da se na pomenutoj slici nalazi njen izabranik. 

- Nije to moja slika. Skinuta je sa Instagrama - rekla je ona za "Telegraf". 

Inače, voditeljka je o misterioznom muškarcu prvi put progovorila nedavno, kada je otišla na svdbu njegovog sina, a pre toga izjavila da je prvi put našla moćnijeg muškarca od sebe.

- Tačno je... Idem na venčanje sina jednog gospodina koji je meni jako važan u životu! On je 14 godina stariji od mene i konačno mogu reći da imam partnera. O tome ne želim još uvek javno da govorim, to je moje pravo. Ja kada volim jednog, on je centar mog sveta i univerzuma. Do sada je pokazao koliko je dobar prema meni... Vodi računa o meni i pokazuje koliko mu je stalo. Svi muškrci pre njega su bili slabići... Ovo je onaj pravi. Do sada nisam imala jačeg muškarca od sebe - otkrila je voditeljka u emisiji "Premijera".

Identitet svog partnera krije, ali često ističe da od njega dobija skupocene poklone i divne znake pažnje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading