Haris i Melina
Foto: Printscreen/Foto: PaparaloLov/Alo

Vest da su Haris Džinović i Melina Džinović odlučili da stave tačku na svoj 22 godine dug brak, sve je iznenadila, ali ne i pojedine njihove komšije, koji tvrde da je već duži vremenski period bilo nesuglasica između poznatog para.

Naime, dok pojedine komšije ističu da je između njih, makar javno, sve delovalo skladno, drugi kažu da već duži vremenski period kruže glasine o raskolu.

Šta da vam kažem? Iznenađena sam i razočarana kao da su mi rod najrođeniji. Sve je delovalo kao da su porodica iz časopisa, ali očigledno je da su u svoja četiri zida imali probleme. Toliko su dugo bili zajedno, ne mogu da verujem da su se razišli. Oboje su mi dragi i žao mi je što se ovo dogodilo - priča komšinica Meline i Harisa.

Jedna gospođa, koja je inače decenijama živi u kraju gde i pomenuti par, ističe da je upoznata sa spekulacijama o neslaganju poznatog para, ali ima samo reči hvale za njih, kao i za njihovu decu.

Čula sam glasine. Već duže vreme se priča da među njima stvari ne funkcionišu, ali, znate kako, ljudi često pričaju svašta. Meni su se činili kao srećan par. Srećem njihovu ćerku koja šeta pomeranca često. Preslatka je, i njihov i sin, ali i Đina su lepo vaspitana deca - kaže komšinica, dok se gospodin u prolazu nadovezuje:

Harisa nisam video dugo! Mislio sam da je to zbog toga što previše radi, ali kada sam danas video vest na portalima, sumnjam da tu već neko vreme i ne živi. Ko će ga znati šta je istina - rekao je komšija, piše "Informer".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading