Dragana Mirković
Foto: Printscreen/Foto: HappyTV

Dragana Mirković pre nekoliko dana javnosti je saopštila da se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Saopštenje pevačice u kom je istakla da je potpisala papire za razvod ostavilo je javnost u šoku.

Dragana Mirković

Foto: Ilustracija

 

Ovo razdvajanje je izazvalo različite reakcije, a jedna od njih je i komentar voditeljke jutarnjeg programa Jovane Jeremić.

- Udade se žena, zaboravi na svoju karijeru. Pa, crna Dragana, karijera se nikad ne ostavlja, pa da je multimilioner! Pa ženo, može da bude Rokfeler, nikada se ne bih odrekla svoje karijere. Najveća zvezda da dozvoli sebi to... Tri godine pravila farsu u javnosti, ako vidiš da te vara i da te ne poštuje, ustaješ i kažeš - on je napravio faul, kažeš - razvodim se - istakla je Jovana i nastavila da komentariše odnos pevačice i njenog supruga Tonija:

- Dragana mora da smrša, da nađe stilistu i da radi na sebi, opustila se i raspustila se i ovo je rezultat. Ja je volim, šta treba sad, da izigrava žrtvu... On je sam sebi skočio u stomak. Ja sam razvod doktorirala, Ana Sević i ja imamo zrele razvode na javnoj sceni. Ja nisam varala muža, ali kad sam videla da ne ide, rastali smo se. Moraš da budeš iskren i ne zavisiš finansijski od frajera. Sramota je živeti u lažnom braku.

Jovana Jeremić

TV Pink/Printscreen

 

Jovana je istakla da ju je razvod folk zvezde potresao više nego njen, kada se razvodila od bivšeg supruga, Vojislava Miloševića, s kojim ima ćerkicu Leu.

- Mene je pogodilo što se Dragani ovo događa, njen razvod me je više pogodio nego moj - zaključila je voditeljka u Jutarnjem programu.

Podsetimo, Dragana je poslala zvanično saopštenje medijima, a njeno saopštenje u celosti možete pročitati ovde. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading