Ljupka Stevic Milica Dabović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Ljupka Stević krenula je u šoping, te iz butika izašla sa neplaćenom garderobom u ruci.

Pevačica se zatim oglasila na svom Instagram profilu, te otkrila šta se tačno dogodilo.

Izašla sam iz prodavnice "h&m" sa majicom koja nije plaćena. O Bože! - rekla je Ljupka, pa istakla da je primetila višak stvari.

Ljupka Stević

Foto: Printscreen/instagram

 

- Hajde što sam ja izašla, nego što me niko nije video niti zaustavio. I ništa nije ni pištalo. Vidim ja na ruci mi nešto teško, kad pogledam, meni ofinger sa majicom visi, i vraćam se nazad. Ovo je lud dan - rekla je Ljupka dok se vraćala u prodavnicu kako bi vratila garderobu.

"Partneri me se plaše"

Stevićeva je progovorila o situaciji na ljubavnom polju, te otkrila da je se partneri plaše.

- Poznata sam kao osoba koja je večito zaljubljena, po prirodi sam takva da cvetam, volim ljude, a volim i dobre muškarce, ali na ljubavnom planu se ništa ne dešava - rekla je Ljupka, pa dodala: 

- Moji partneri me se plaše ako naprave neki gaf, ispad, a ja to volim sve da postavim na svoje mesto. Argumentovano mu stavim do znanja da je greška napravljena i da se više ne ponovi, i to mi je uvek polazilo za rukom. Kad god sam planula uvek je nakon toga sve bilo u redu, dok ako sam blaga što inače jesam, onda prosto nema efekta. Mislim da je suština da im na jedan pravi način kažem šta mi smeta i to urodi plodom. Bude to kao kada nastavnica na času malo podvikne - istakla je pevačica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading