Ruška Jakić
Foto: Alo/Alo

Ruška Jakić je oduvek važila za ženu koja ne odustaje od svojih stavova i ekstravagantnog imidža, pa je obožavaju i stari i mladi.

Ovoga puta, ona je progovorila o svom stilu, načinu na koji se predstavlja u javnosti, ali i ljubavnim odnosima, te istakla da će ostati dosledna sebi dok god je živa.

- Klinci me obožavaju. Šta znači biti slavan? Ako to znači da me vole jer radim posao koji volim, onda jesam slavna. Obožavam sve što je vezano za moj posao. Obožavam da se šminkam. Svi kažu da imam jaku šminku, pa ja sam jaka žena i moram da imam jaku šminku. Zamislite mene sa nekom paž frizurom, slabom šminkom. To ne ide - rekla Ruška Jakić ona pa progovorila o odnosu sa bivšim, ali i budućim partnerima.

- Zahtevna sam osoba, ali sam laka za održavanje. Čovek koji mene može da privuče je onaj koji je inteligentan, šarmantan, duhovit. Ne mora da bude mnogo lep i bogat. Takvi su bili svi muškarci koje sam volela - rekla je voditeljka, u „Premijera - vikend specijalu“, pa dodala da najviše voli da priča sama sa sobom:

- Smatram da je sve što nam se u životu događa jaka poruka. U jednoj godini mi se svašta dogodilo. Umrli su mi roditelji, ćerka mi je otišla van zemlje, uginuo mi je pas, otišla sam sa televizije na kojoj sam radila godinama. Tada sam sela, skuvala kafu, i odlučila da ću ili sedeti skrštenih ruku i patiti, ili ću stisnuti zube i nastaviti dalje - zaključila je Jakićeva za Pink. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading