Suzana Jovanović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica i supruga Saše Popovića Suzana Jovanović operisala je nos i  veoma je zadovoljna novim izgledom.

Ovom hiriruškom zahvatu se podvrgla u 54. godini.

- Suzana je po preporuci prijateljice otišla kod jednog od najpoznatijih beogradskih hirurga i odlučila se za zahvat o kojem je razmišljala godinama unazad. Rezultatom je prezadovoljna, a razlika je više nego očigledna. Suzana ima 54 godine, ali izgleda odlično - naveo je izvor blizak pevačici, a preneli su domaći mediji. 

SUZANA JOVANOVIĆ OPERISALA NOS Ostvarila jednu želju sa spiska, evo šta još planira da promeni na sebi

Foto: ATA Images

 

Suzana je uvek govorila da nije protivnik estetskih korekcija, čak je pred jubilarni, 50. rođendan, najavila šta sve želi da koriguje na sebi. 

- Povodom mog 50. rođendana sam rekla svom mužu: "Ljubavi, ima da se otvoriš, pa koliko košta da košta. Želim sve da uradim :grudi da podignem, stomak da zategnem i guzu brazilsku da nabacim. Ako bude bilo potrebno, i malo nogice da 'stešem' liposukcijom. Želim da uradim sve od glave do pete! Saša me je podržao u tome. Zar i njemu ne imponuje da pored sebe ima lepu ženu, i to još zgodniju nego što je sada - izjavila je tom prilikom  za jednu domaću televiziju Suzana.

Sanja Marinković rekla Suzani Jovanović da napusti emisiju!

Voditeljka Pinka Sanja Marinković često je na meti brutalnih komentara javnosti zbog svojih izjava i ponašanja prema gostima, a o njenom "sukobu" sa Suzanom Jovanović i dalje se priča.

Sanja je ugostila brojne javne ličnosti, a među njima se našla i supruga bivšeg direktora Grand produkcije Saše Popović, Suzana Jovanović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading