Andrija Milošević
Foto: Printscreen/andrijamilosevic_official

Andrija Milošević je u srećnom braku s koleginicom Aleksandrom Tomić Đeđom, imaju i dvogodišnjeg sina Relju, pa su mnogi zaboravili njegove prethodne ljubavne veze.

Jedna od njih bila je s manekenkom i mis šarma 2006. godine Anom Šain. Andrija je u tom trenutku bio jedna od najpopularnijih glumaca u regionu, slavu mu je donela uloga Banja u seriji "Mješoviti brak" , a Ana je radila na Megatrendu i glumac joj je bio prvi dečko.

Ana Šain

Foto: Printskrin/Jutjub

 

- Glavni cilj mog prijavljivanja na izbor za mis Subotice te 2006. bila je stipendija Megatrend univerziteta. Potom sam Srbiju predstavljala na izboru mis Evrope u Kijevu - rekla je jednom prilikom Ana, a Andrija je otkrio kako su se upoznali.

- Sreli smo se slučajno, kao što obično biva. U klubu Koling organizovana je proslava na koju smo oboje pozvani. Stigao sam veoma kasno, malo je falilo da ne dođem, a ona je već bila tamo. Svidela mi se na prvi pogled, pa sam kasnije zamolio Tanju Vojtehovski da nas upozna. Tako je sve počelo - otkrio je za domaće medije, pa dodao:

- Osvojila me je, pre svega pogledom, a kada sam je bolje upoznao, oduševila me je iskrenošću i plemenitošću. O lepoti da ne govorim. Ana je zaista predivna devojka.

Ana mu je uzvratila komplimente:

- Dve nedelje smo se družili pre nego što smo počeli vezu. Pre Andrije nikada nisam imala dečka, pa su se drugarice šalile da se ponašam kao kaluđerica i kako bi bilo krajnje vreme da nađem nekog. Posle upoznavanja, Andrija i ja ostali smo u kontaktu, želela sam da se družimo, a o vezi nisam ni razmišljala. O glumcima postoje predrasude da su ljubavnici i pijanci, što se i meni vrzmalo po glavi, sve dok ga nisam bolje upoznala i uverila se u suprotno - otkrila je tada Ana.

Ana Šain

Foto: Printskrin/Tviter

Par se mogao videti na brojnim gradskim dešavanjima, a Andrija, iako je snimao gotovo svakonedvno, trudio se da uvek nađe vremena za nju, pa je u glumačkim krugovima osvanula šala da Banjo devojku prati u stopu i nigde je ne pušta samu.

Razišli su se posle dve godine, svako je krenuo svojim putem. Ana je kratko vreme radila i kao televizijska voditeljka, potom je počela da se bavi modnim dizajnom.

- Oduvek sam želela da budem kreatorka, sebi sam šila haljinice, ništa nisam kupovala - otkrila je Ana, koja je u međuvemenu kreirala odeću za pevačicu Milicu Pavlović i bila njena stilistkinja. 

Sada je udata i ima, baš kao i Andrija jedno dete, ali za razliku od njega, ćerkicu. 

Andrija Milošević s naslednikom u šetnji!

Glumac Andrija Milošević odlučio je da petak po podne provede napolju sa porodicom.

Andrija je sa suprugom i sinom Reljom šetao Beogradu, a emotivne kadrove ovekovečila je upravo njegova supruga Aleksandra.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goran

11.06.2024 12:00

Ovo crnogorsko stvorenje koje je uspelo zahvaljujuci Srbiji, ne treba vise davati prostora po portalima jer je izjavio kod najveceg srbomrzca Ivana Ivanovica da ga ne interesuje istorija Srba i Srbije, i da mu je muka od te i takve istorije i stradanja Srba i unistavanje iste. Njega interesuju buducnost (naravno kao I svakog stanovnika Srbije), ali da ga ne interesuju proslost i stradanja srpskog naroda. Neka se vrati u Milovu siptarsku Crnu Goru pa tamo neka zivi.